top of page

Проекти

Empathetic 3-.JPG

Empathetic

Empathetic е многофункционална професионална формация, включваща петима млади музиканти, обединени от любовта си към джаза и импровизацията.
Формацията има богат и разнообразен репертоар - освен джаз изпълняват също и поп, фънк, фюжън, блус, рок, R'n'B, соул, боса нова, самба, салса, ска, реге и много други. Членовете на групата активно концертират на музикалната сцена в България и чужбина, участват в най-различни проекти .

Art Libitum Jazz Band

Art Libitum Jazz Band обединява най-добрите възпитаници на Art Libitum Music Center - певци и инструменталисти и техните преподаватели. Съставът участва редовно в концерти, фестивали, лауреат е на международни конкурси, домакин е на Младежки джаз фест София.

https://www.artlibitumcenter.com/

_DSC0331.JPG
_DSC0452.JPG

Art Libitum Music Center

Музикален център „Art Libitum” е частна музикална школа, разработваща и практикуваща иновативни методи за обучение по музика както за професионалисти, така и за деца и любители. Школата развива активна педагогическа и концертна дейност, организира ателиета, семинари, лекции и майсторски класове. Нейни възпитаници са носители на десетки медали от национални и международни конкурси, а някои продължават обучението си в престижни колежи и университети в Европа и Америка. Съществена част от дейността на центъра е работата с хора с различни физически или ментални увреждания. Освен че ръководи центъра, Йордан Владев преподава няколко учебни дисциплини и води клас по импровизация.

https://www.artlibitumcenter.com/

Eco

Eco е солов проект на Йордан Владев, обединяващ серия солови концерти на места, натоварени с уникална културна и духовна история

DSC05937.JPG
_DSC0748.JPG

Младежки джаз фест София

Младежки джаз фест София е най-големият форум за млади джаз изпълнители в България. Той е форум за изява и среща на млади творци – изпълнители, композитори, аранжори, импровизатори, които творят в сферата на джаза и импровизацията. Фестивалът има за цел да предостави сцена, на която млади автори и изпълнители да представят свои проекти, да обогатят познанията, уменията и творческите си хоризонти, както и да създаде условия за създаване на нови творчески контакти и партньорства. Фестивалът е проект на Музикален център Art Libitum, a негов инициатор и артистичен директор е Йордан Владев

https://www.youthjazzfestsofia.com/

bottom of page